Dragnea: "Convingerea mea e că Tudose nu are dublă comandă. Suspiciunea e mare după Grindeanu"

Dragnea:
Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat luni că nu are suspiciunea că Mihai Tudose, propunerea pentru funcţia de premier, ar avea o dublă comandă, dar susţine că în partid suspiciunea este destul de mare după Grindeanu.

"A fost întrebat de Codrin Ştefănescu. Răspunsul a fost categoric "nu". Să discutăm de această suspiciune. Am văzut şi de mine că am fost racolat în tinereţe de generalul Coldea, am aflat şi că îmi e consilier, ce mai, că sunt omul sistemului. Eu nu am avut nicio umbră de dovadă că Tudose are dublă comandă, au fost momente tensionate şi nu am văzut vreo ezitare.

Am fost coleg în guvern, aş fi văzut, aş fi simţit dacă există o altă comandă. Convingerea mea e că nu are dublă comandă şi, cu excepţia celor patru colegi, se pare că nici ceilalţi nu au părerea că Tudose are dublă comandă", a declarat Dragnea.

Întrebat despre Nicolae Bădălău, cel care s-a abţinut de la vot în cazul Tudose, Dragnea a afirmat că "noi nu avem numere pe tricou în partid, unu sau doi, au fost discuţii, dar asta a fost convingerea lor, nu ştiu dacă motivul e că ei bănuiesc că are dublă comandă, dar după Grindeanu, suspiciunea e mai mare, nu au avut încredere că Mihai Tudose va avea un comportament sută la sută pesedist".

Tudose a absolvit un curs postuniversitar în domeniul securităţii naţionale la Colegiul Superior de Securitate Naţională, Serviciul Român de Informaţii, în 2006. În acelaşi an a participat la un curs de specializare post-universitar la Colegiul Naţional de Apărare Bucureşti.

Comenteaza