Dragnea, despre posibilitatea preşedintelui în funcţie să poată să se implice în campania electorală a partidului care îl susţine: Liber la implicare

Dragnea, despre posibilitatea preşedintelui în funcţie să poată să se implice în campania electorală a partidului care îl susţine: Liber la implicare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după şedinţa BPN al partidului, că, personal, nu este de acord ca preşedintele în funcţie să nu poată participa la campania electorală a partidului care îl susţine, afirmând că trebuie ieşit ”din ipocrizie”.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

”În ceea ce priveşte subiectul despre posibilitatea preşedintelui în funcţie să poată să se implice în campanie, eu le-am spus colegilor mei punctul meu de vedere - liber la implicare. Nu avem niciun fel de problemă ca preşedintele în funcţie să se implice în campania partidului care îl susţine, măcar e va face la vedere. Oricum toţi ştim că se implică, orcum toţi ştim că nu există niciun fel de restricţie pe care să nu o încalce. Eu zic că trebuie să ieşim din această ipocrizie şi atunci trebuie creată posibilitatea preşedintelui în funcţie să se implice în campania cui doreşte pentru a avea toate şansele şi toate posibilităţile să se poată exprima liber, să poată să susţinătorii, susţinătorii să poată să-l susţină pe cel susţinut. Îi rog pe cei care erau îngrijoraţi să nu mai fie îngrijoraţi”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a mai spus că proiectul de lege este venit de la Autoritatea Electorală Permanentă şi asumat de parlamentari PSD.

”Despre campania electorală în şcoli... explicaţia pe care am primit-o a fost că există deja în Legea Educaţiei interdicţia de a se face politică în şcoli. Dar, pentru a nu mai exista niciun dubiu, trebuie să trecem şi în legea electorală că nu se pot face nici măcar acţiuni electorale în şcoli, pentrui că nu în şcoală trebuie făcută campania”, a mai spus liderul PSD.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza