Dragnea: Lui Iohannis ar trebui să îi fie frică de referendum

Dragnea: Lui Iohannis ar trebui să îi fie frică de referendum

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, referitor la preşedintele Klaus Iohannis şi convocarea referendumului, că acesta invetează lucruri pentru a lăsa impresia că e cuiva frică de refrendum, dar că persoana sa ar trebui să se teamă de întrebările generate de acest demers.

"Cărui pesedist îi e frică de referendum? Inventează tot felul de prostii – că vrem noi secţii diferite de vot. Legea referendumului e foarte clară şi alegerile şi referendumul se desfăşoară în aceleaşi secţii. Eu cred că lui trebuie să îi fie frică de întrebările care o să curgă pe lângă cea pentru referendum. (...) PSD nu îşi face o strategie pentru acest referendum. PSD are două obiective clare, să guverneze această ţară pentru a lua măsuri ca să crească nivelul de trai, al doilea obiectiv, o campanie foarte bine organizată", a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi că va convoca un referendum pe probleme din justiţie în data de 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare, motivând că "aşa nu se mai poate".

Comenteaza