Dragnea: Nu cred că există membru din conducerea PSD care să nu aibă dosar făcut

Dragnea: Nu cred că există membru din conducerea PSD care să nu aibă dosar făcut
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni seara, că nu crede că există membru din conducerea PSD care să nu aibă dosar făcut, el apreciind că acest lucru este „îngrozitor”.

„Eu nu cred că există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar făcut. Nu mai cred asta. Nu cred că există", a spus Dragnea la România Tv.

La remarca moderatorului că acest lucru este năucitor, Dragnea a comentat: „Este îngrozitor, nu năucitor".

„Sper să nu fie aşa... lideri locali...aţi văzut cazul Maricel Popa? Eu aşa ceva...iertaţi-mă, la mine am înţeles, trebuie să fiu executat, să se înmoaie partidul şi să fiu acolo pus în colţ...", a continuat Dragnea.

Întrebat de moderator în beneficiul cui are loc această „execuţie" a sa, Dragnea a răspuns: „În beneficiul lui Iohannis şi al sistemului, e foarte simplu".

DNA a anunţat luni că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privinţa acordării de contracte.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unui sesizări a OLAF (Oficiul european antifraudă), transmisă procurorilor pe 30 septembrie 2016, privind suspiciuni de obţinere nelegală pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene a unor fonduri europene.

 

Etichete
Comenteaza