News alert Dragnea, ordin de închidere a Realitatea TV! Rareş Bogdan: "Ayatolahul de la PSD a luat foc"

Dragnea, ordin de închidere a Realitatea TV! Rareş Bogdan: "Ayatolahul de la PSD a luat foc"

Jurnalistul Rareş Bogdan a comentat informaţiile protrivit cărora liderul PSD Liviu Dragnea face presiuni asupra noului şef al ANAF, Ionuţ Misa, pentru a urgenta închiderea postului de ştiri.

Rareş Bogdan a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, că Liviu Dragnea, împreună cu ministrul Finanţelor, Orlando Teodorovici,  i-ar fi solicitat noului şef al ANAF să urgenteze procedurile de închidere a Realitatea TV.

"Continuă asaltul împotriva presei ce nu i se supune, a presei ce critică, dezvăluie şi NU tace, NU laudă, NU este teleormanizată. După ultimele dezvăluiri Realitatea TV, ayatolahul de la PSD a luat foc si a cerut imperativ să se urgenteze demersurile de închidere a “coşmarului” său, Realitatea TV!", a anunţat jurnalistul.

"Aseară, împreună cu Orlando (Teodorovici, ministrul Finanţelor - n. n.), au cerut redactarea ordinului de închidere a postului Realitatea TV. Azi sau cel târziu mâine vor face anunţul oficial. Numirea lui Ionuţ Mișa la ANAF a fost condiţionată de redactarea acestui ordin", a scris Rareş Bogdan pe reţeaua de socializare.

"Revin cu amănunte", a promis jurnalistul.

Comenteaza