Dragnea, scrisoare pentru Ciolacu: „Sunteţi pionii deghizaţi de la Cotroceni care cerşesc la masa PNL-ului”

Dragnea, scrisoare pentru Ciolacu: „Sunteţi pionii deghizaţi de la Cotroceni care cerşesc la masa PNL-ului”
| Foto: alephnews.ro

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea îl critică, vineri, pe actualul lider al social-democraţilor, Marcel Ciolacu, susţinând că, în prezent, partidul "s-a predat, cu arme şi bagaje, la Cotroceni".

Într-o scrisoare postată pe pagina sa de Facebook, Dragnea le transmite foştilor colegi de partid că sunt "pionii deghizaţi de la Cotroceni, care cerşesc la masa PNL funcţii într-un Guvern eşuat şi criminal".

"Având conştiinţa faptului că aţi distrus cel mai mare partid al României şi l-aţi vândut lui Iohannis, vă îndreptaţi spre irelevanţa pe care o dă trădarea. (...) Mă uit cu amărăciune cum acest PSD, astăzi, negociază funcţii în Guvernul lui Iohannis în loc să negocieze suplimentarea cu Arbidol şi alte medicamente pentru tratamentul COVID, pe care le ţineţi în vămi. Mă uit cum negociaţi preşedinţia Camerei, în loc să negociaţi în Parlament creşterea alocaţiilor sau a pensiilor. Mă uit cum apăraţi interesele lui Iohannis, în loc să apăraţi firmele româneşti şi agricultorii noştri. (...)

De astăzi, sunteţi locotenenţii lui Iohannis pentru toată România. (...) Sunteţi pionii deghizaţi de la Cotroceni, care cerşesc la masa PNL-ului funcţii într-un Guvern eşuat şi criminal. Vă pregătiţi să staţi la poză lângă cel mai inept Guvern din istoria României postdecembriste, care a prăbuşit ţara într-o criză sanitară, economică şi politică fără precedent", scrie fostul preşedinte PSD, pe pagina sa de socializare.

În opinia sa, social-democraţii au avut ocazia să salveze România ca să nu se ajungă în situaţia actuală, dar au ales să îl salveze "pe Iohannis în ultimul ceas".

Comenteaza