Dragnea şi Tăriceanu se gândesc până miercuri dacă îl suspendă pe Iohannis

Dragnea şi Tăriceanu se gândesc până miercuri dacă îl suspendă pe Iohannis
Declaraţiile au fost făcute de cei doi acum acum câteva momente într-o conferinţă de presă.

Liderii coaliţiei de guvernare au afirmat că o eventuală decizie de suspendare a preşedintelui Iohannis va trebui bine cumpănită, pentru că nu vor să împingă România într-o criză politică.

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu l-au acuzat pe Klaus Iohannis că nu respectă votul cetăţenilor din 11 decembrie şi că vrea un război politic total cu noua majoritate parlamentară.

"Este o avalanşă de mesaje de la oameni care se simt jigniţi şi care cer suspendarea preşedintelui. Nu este o decizie uşoară. Dacă ajungem la concluzia că pentru ţară este bine să-l suspendăm, nu o să am nici o ezitare", a spus liderul PSD, Liviu Dragnea.

Călin Popescu Tăriceanu a dezvăluit că în discuţiile avute cu preşedintele Iohannis săptămâna trecută, şeful statului i-ar fi spus că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a nu numi un premier de la PSD şi pentru a nu aduce PSD la putere.

Liviu Dragnea a mai afirmat că invitaţia preşedintelui lansată către PSD şi ALDE de a nominaliza o altă persoană pentru funcţia de premier, este "o propunere otrăvită". "Cine ne garantează că nu va proceda la fel şi cu următoarea propunere? Preşedintele vrea un război politic total, vrea suspendarea, pentru că se gândeşte, greşit, că se poate reinventa", a susţinut preşedintele PSD.

Comenteaza