Dragnea: Vom folosi sms-ul la alegerile din 25 mai

Dragnea: Vom folosi sms-ul la alegerile din 25 mai
PSD va folosi metoda sms-ul la alegerile din 25 mai, fiind "nu doar dreptul, ci și obligația partidelor politice" să facă numărători paralele, a declarat sâmbătă, la Poiana Brașov, vicepremierul Liviu Dragnea.

Dragnea este șef al campaniei social-democraților la alegerile europarlamentare.

"Este important ca la aceste alegeri să ne organizăm din toate punctele de vedere. Vom folosi și la aceste alegeri - o spun în fața presei - sistemul de comunicare prin sms. El a fost folosit și la alegerile locale și la referendum și la alegerile generale. La referendum au apărut probleme, dar la celelalte alegeri, unde nu se băteam direct cu prietenul nostru, nu au fost probleme. Este un sistem modern de comunicare, toate partidele au dreptul și chiar și obligația să facă numărătoarea paralelă și să transmită rezultatele din fiecare secție de vot la sediul central al partidului și acest lucru îl vom face și noi. Că transmisia se face prin sms, telefon, mail sau porumbei călători contează mai puțin", a afirmat Dragnea, președinte executiv al PSD, citat de Agerpres.

Liderul social-democrat a precizat că, în cadrul întâlnirii de sâmbătă de la Poiana Brașov, se vor discuta strategii de campanie și de comunicare, elemente de organizare, precum și despre evoluția sondajelor de opinie, începând din august 2013 până săptămâna trecută, când a fost realizat ultimul.

 

Comenteaza