Drumurile lui Ponta și Tăriceanu se despart. PRO România și ALDE nu mai fuzionează, după ce au ratat intrarea în Parlament

Drumurile lui Ponta și Tăriceanu se despart. PRO România și ALDE nu mai fuzionează, după ce au ratat intrarea în Parlament
| Foto: digi24.ro

Biroul Executiv al Pro România a anunţat marţi că a decis convocarea Congresului Naţional Extraordinar pe 26 februarie pentru întreruperea demersurilor de fuziune cu ALDE.

Biroul Executiv al Pro România s-a reunit pentru a discuta raportul Grupului de lucru cu privire la fuziunea cu ALDE.

Conform concluziilor prezentate în urma discuţiilor cu reprezentanţii ALDE, Biroul Executiv al Pro România a decis convocarea congresului.

„Acceptând şi respectând diferenţele doctrinare şi de viziune, Pro România şi ALDE se vor concentra să reprezinte cât mai fidel interesul electoratului propriu. Cele două partide îşi vor continua eforturile şi lupta pentru apărarea celor loviţi deopotrivă de criză şi de actuala guvernare.

Congresul Naţional Extraordinar al Pro România va avea loc pe data de 26 februarie, începând cu ora 15,00, şi se va desfăşura online, pentru respectarea măsurilor de siguranţă în contextul pandemiei. Ordinea de zi şi alte informaţii relevante vor fi comunicate ulterior", se precizează într-un comunicat de presă al PRO România, potrivit Agerpres.

Reamintim că PRO România și ALDE au candidat împreună la alegerile parlamentare din decembrie 2020, sub numele de PRO România, nereușind însă să treacă pragul electoral de 5%.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza