Dumitru Buzatu ar fi primit mita de la un om de afaceri din Cluj! Liderul CJ Vaslui a fost reținut de procurori

Dumitru Buzatu ar fi primit mita de la un om de afaceri din Cluj! Liderul CJ Vaslui a fost reținut de procurori
| Foto: antena3.ro

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant de procurorii DNA, vineri seara, în timp ce ar fi primit o mită de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract de reabilitare și modernizare a unor drumuri din județ.

Potrivit informațiilor, valoarea contractului „vămuit” de Buzatu se ridica la 12.337.089 lei. Omul de afaceri căruia i s-au cerut banii era din Cluj, spun sursele G4Media, conform informațiilor din dosar.

Buzatu a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Iaşi. Acesta a fost adus în jurul orei 04,00 la audieri, după ce, în prealabil, procurorii anticorupţie au făcut percheziţii la locuinţa acestuia din comuna vasluiană Ştefan cel Mare.

Propunerea de arestare preventivă în cazul lui Dumitru Buzatu va fi trimisă la Tribunalul Vaslui.

Flagrantul în cazul lui Buzatu s-ar fi realizat cu bani marcați de DNA la un restaurant unde președintele CJ Vaslui lua masa, mai scrie g4media.ro.

Dumitru Buzatu este vicepreşedinte PSD, preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, fost deputat şi unul dintre cei mai longevivi lideri judeţeni ai PSD. 

Premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Dumitru Buzatu va fi exclus din partid.

Comenteaza