Şedinţă de guvern la ora 16:00. Ponta le mulţumeşte miniştrilor şi pregăteşte tranziţia

Şedinţă de guvern la ora 16:00. Ponta le mulţumeşte miniştrilor şi pregăteşte tranziţia
Premierul demisionar Victor Ponta a convocat miercuri, la ora 16:00, o şedinţă de Guvern pentru a le mulţumi miniştrilor care au făcut parte din Cabinetul său, dar şi pentru a pregăti perioada de tranziţie către Executivul ca se va forma în urma negocierilor din preşedinte şi partidele parlamentare.

"La ora 16:00 o să avem o şedinţă de Guvern ca să le mulţumesc tuturor colegilor miniştri şi să pregătim perioada de tranziţie către viitorul Guvern", a spus Ponta, miercuri, la Palatul Victoria, după ce şi-a anunţat demisia.

Totodată, el a anunţat că "procedurile politice" vor urma în cursul zilei, respectiv trimiterea demisiei sale preşedintelui României, Klaus Iohannis, şi a precizat că actualul Guvern va continua să-şi îndeplinească atribuţiile până la instalarea noului Executiv.

"Până la momentul formării unui nou guvern, în urma discuţiilor între preşedinte şi partidele parlamentare, ne îndeplinim atribuţiile de fiecare zi şi imediat ce noul guvern va fi instalat putem să predăm o situaţie economică şi socială mult mai bună decât cea pe care am preluat-o", a spus Ponta.

 

Comenteaza