Şeful parlamentarilor UDMR reclamă disfuncţii în Coaliţie la Cluj

Şeful parlamentarilor UDMR reclamă disfuncţii în Coaliţie la Cluj
Preşedintele UDMR Cluj şi liderul parlamentarilor din această formaţiune, Mate Levente, se plânge de lipsa de comunicare pe care o are cu membrii Coaliţiei de Guvernare la nivel local, în special în Cluj-Napoca: "din luna iunie ne-am consultat o singură dată".

"Se iau decizii fără şedinţe de coaliţie pe plan local. Ar trebui să-şi întrebe colaboratorii, ca orice om normal, care sunt opiniile lor", spune Mate pentru ziuadecj.ro. Acesta adaugă că de când a preluat preşedinţia formaţiunii la nivel judeţean, în luna mai, "singura discuţie pe care am avut-o şi care a fost şi corectă, chiar dacă nu ne-am înţeles, a fost cu domnul Buda. Dar cu preşedintele municipiului nu am avut nicio discuţie", a spus el.

Declaraţia vine după ce Mate i-a reproşat ieri primarului Sorin Apostu că a decis amplasarea unei pieţe volante de legume-fructe în parcarea de lângă biserica "Sf. Mihail" fără să se consulte cu consilierii locali.


"PDL nu a iniţiat consultări cu reprezentanţii UDMR din Consiliul Local sau cu viceprimarul din partea Uniunii, dovadă că funcţionarea coaliţiei pe plan local este viciată, or aceste disfuncţionalităţi vor avea efecte şi la nivel naţional", a declarat ieri Mate. Vezi aici tot scandalul

Comenteaza