Video Emil Boc a spus ce nu-i place la PNL: „Ar trebui să fie de domeniul trecutului”

Emil Boc a spus ce nu-i place la PNL: „Ar trebui să fie de domeniul trecutului”

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a afirmat că, în interiorul PNL, sunt liberali care îi dau sfaturi premierului Ciucă pe Facebook și își dau cu părerea, iar asta îi displace.

Primarul Clujului a vorbit, vineri, la ZIUA LIVE, despre o eventuală numire a clujeanului Sabin Sărmaș la conducerea ministerului Digitalizării.

„În acest caz, prim-ministrul Nicolae Ciucă are ultimul cuvânt. Totuși, ce nu-mi place în PNL este ideea asta că se dau sfaturi premierului prin Facebook și prin atitudini de genul. Acestea ar trebui să fie de domeniul trecutului, când colegi de partid își spun părerea și dau sfaturi nu în interiorul partidului, ci prin postări pe Facebook despre anumite lucruri.

Un partid are o anumită rigoare și o anumită disciplină, iar un premier trebuie susținut cu toate forțele și prin toate mijloacele posibile, deoarece este emblema numărul unu pe care o are un partid în relația cu cetățeanul. Aceste lucruri trebuie puse, în primul rând, în valoare, și nu dorința de a da un breaking news.

Trebuie să lucrăm mai mult la partea asta de echipă și de consolidare a susținerii Guvernului, pentru că asta este și șansa PNL-ului de a performa din punct de vedere politic, dincolo de performanța administrativă pe care trebuie să o aibă Guvernul”, a declarat, la ZIUA LIVE, Emil Boc.

Edilul din Cluj-Napoca crede că, până în acest moment, munca celor din Guvern se ridică la nivelul așteptărilor.

Comenteaza