Emil Boc a votat pentru "continuarea democraţiei şi a statului de drept în România"

Emil Boc a votat pentru
Primarul Clujului a votat în jurul orei 10:00, însoţit şi de liberali de data asta. Boc a stat de vorbă şi cu alegătorii pe care i-a întâlnit în curtea secţiei de votare.

VOT PREŞEDINTE 2014. Emil Boc a ieşit la ora 10 şi un minut din scara blocului, împreună cu soţia acestuia, cei doi îndreptându-se către secţia de votare. La poarta secţiei  îl aşteptau mai mult de 15 persoane, deopotrivă membri PMP şi PNL, printre care Alin Tişe, Daniel Buda, Radu Moisin, Mihai Seplecan, Adrian Gurzău.

Primarul a intrat cu zâmbetul pe buze, a dat mână cu alegătorii din zonă, dar şi cu politicienii care au venit să îl însoţească.

„Eu personal am votat pentru continuarea democraţiei şi a statului de drept în România. Am votat pentru o creştere economică, bazată pe investiţii şi locuri de muncă, am votat aşa cum cred eu că votează orice om de dreapta", a spus Emil Boc.

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Emil Boc a menţionat că speră ca la Cluj să fie o participare foarte bună la vot, dată fiind buna activitate civică a clujenilor.

Totodată, fostul premier a făcut referire la modul în care se desfăşoară alegerile electorale în diaspora. Boc a menţionat că, din nefericire, nu crede că se va îmbunătăţi votul în străinătate, în ciuda faptului că acum oamenii de acolo pot şă îşi scoată de pe internet declaraţiile pe proprie răspundere, însă problema este că nu s-au înfiinţat noi secţii de votare, lucru care a fost posibil din punct de vedere constituţional.

 

 

Comenteaza