Emil Boc despre o eventuală demisie a lui Antonescu: "Onoarea e greu să o impui cuiva. Ea există sau nu există"

Emil Boc despre o eventuală demisie a lui Antonescu:
Fostul premier Emil Boc consideră că decizia Curţii Constituţionale privind referendumul este legală şi constituţională şi speră ca aceasta să ducă la normalizarea vieţii politice din România.

"Decizia CC este legală şi constituţională şi confirmă că în matematică 46,2 la sută nu poate fi transformat în 50,1 la sută. Sper ca decizia să pună capăt crizei politice, iar politicienii de la putere care au declanşat iresponsabil acest referendum să fi învăţat din această lecţie, iar principala lor preocupare să fie viaţa de zi cu zi a românilor şi problemele reale ale lor, şi nu cele care să vizeze ambiţiile şi orgoliile politice", a declarat primarul Clujului, conform evz.ro

Fostul premier a spus că se aşteaptă ca în urma deciziei Curţii să fie o normalizare a vieţii politice din perspectiva interesului general.

Întrebat dacă Crin Antonescu va părăsi scena politică după rezultatul referendumului, Boc a spus că această decizie "este o chestiune de onoare". "Onoarea e greu să o impui cuiva. Ea există sau nu există", a conchis Boc.

Curtea Constituţională a invalidat astăzi referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, ce a avut loc în 29 iulie.

Etichete
Comenteaza