Emil Boc, despre scandalul din PNL: Dacă "FESTIVALUL democraţiei din PNL" devine "BÂLCIUL democraţiei PNL", cu toţii vom pierde

Emil Boc, despre scandalul din PNL: Dacă "FESTIVALUL democraţiei din PNL" devine "BÂLCIUL democraţiei PNL", cu toţii vom pierde

Cum a comentat primarul Clujului, Emil Boc, marţi seara la Digi24, într-o intervenţie în direct, la emisiunea jurnalistului Cătălin Prelipceanu scandalul de cancan al liberalilor din ultima perioadă care aduce un prejudiciu de imagine partidului. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Am încredere că până în 25 septembrie lucrurile vor evolua şi ne vom concentra pe problemele oamenilor şi pe guvernarea României. Până la urmă Partidul Naţional Liberal trebuie să câştige încrederea românilor şi votul lor în alegeri, iar dacă noi demonstrăm că ne preocupă doar cancanuri interne sau replici spumoase, asta nu rezolvă deloc problema cu care omul se confruntă legată de creşterea preţurilor, de locurile de muncă, de educaţie, de sănătate, de investiţii şi de altfel de probleme. Am încredere în maturitatea colegilor mei", a declarat Emil Boc marţi seara la Digi24, într-o intervenţie în direct, la emisiunea jurnalistului Cătălin Prelipceanu. 

Emil Boc a comentat şi despre scandalul PNL de la Timişoara cu schimbul de chei şi yale, cu colegii de partid care fie intră, fie rămân pe afară la sediul PNL şi cum afectează acesta imaginea partidului. 

"Eu am atras atenţia colegilor mei din experienţa trecutului că aşa-numitul festival al democraţiei din PNL, aşa cum a fost anunţat de preşedintele Orban, să nu se transforme în bâlciul democraţiei PNL pentru că atunci cu toţii vom fi pierzători. 

Apreciez maturitatea premierului Câţu care stă ancorat în primul rând în actul de guvernare şi se preocupă în fiecare zi de ceea ce înseamnă viaţa românilor. Sper ca şi ceilalţi colegi din PNL să se racordeze în primul rând la aceste probleme ale oamenilor şi evident, pe baza argumentelor, pe 25 seprembrie Partidul Naţional Liberal într-o competiţie firească, democratică, să îşi aleagă preşedintele", a adăugat Emil Boc. 

Emil Boc exclude ca PNL să aibă apucăturile PSD-ului în sensul că îşi va pica propriul guvern. "Românii ne-au votat în 2020 să fim altceva decât PSD. Dacă nu vom fi altceva, vom avea o soartă nu foarte bună din punct de vedere politic, de aceea spuneam mai devreme că în primul rând contez pe maturitatea şi înţelepciunea oamenilor din PNL, dincolo de căldura de afară transpusă uneori şi în declaraţii politice care sunt doar trecătoare. (...) Cea mai bună politică este politica rezolvării problemelor oamenilor. Alta este poveste", a conchis primarul Clujului. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza