Emil Boc, după ce Clujul are prefect UDMR: O să întrebăm ”mai sus”. ”Cum este posibil?”

Emil Boc, după ce Clujul are prefect UDMR:  O să întrebăm ”mai sus”. ”Cum este posibil?”

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a reacționat vehement după ce, în urma negocierilor, UDMR a luat Clujul, unde își pune prefectul.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a afirmat că organizația PNL Cluj a adus ”cel mai mare număr de voturi” în ”zestrea PNL, dintotdeauna”.

”De asemenea, n-am pierdut nicio alegere la nivelul județului Cluj și a primăriei municipiu reședință de județ. E greu să le explici colegilor de partid că această organizație nu poate să mențină funcția de prefect, în condițiile în care avem un prefect foarte bun care a reușit să mențină sub control pandemia într-un oraș greu. (…)

Pe de altă parte, nu sunt absurd și știu că viața de coaliție nu e ușoară. Totuși, criteriile cred eu că n-au fost cele mai potrivite și care să recompenseze performanța politică”, a declarat Boc, citat de dcnews.ro.

”Și noi, la rândul nostru, trebuie să dăm explicații colegilor de partid care au stat spate în spate cu noi, am câștigat toate alegerile. Suntem și noi întrebați cum este posibil. Și noi o să întrebăm mai sus”. Întrebat pe cine va întreba ”mai sus” și dacă-i va cere explicații lui Ludovic Orban, Emil Boc a răspuns că este corect să discute ”nuanțele” în interiorul partidului.

”Ca și primar, evident, voi colabora cu orice entitate a statului român, pentru că respectarea legii și a legalității nu se negociază cu nimeni, indiferent că e PNL sau UDMR. Din acest punct de vedere lucrurile să fie foarte clare, să nu punem sub semnul întrebării legea și legalitatea” a continuat Emil Boc

Comenteaza