Video Emil Boc: „În privința viitorului, avem o viziune și toate ingredientele să reușim, nu putem să ne plângem” / Colaborare cu UDMR

Emil Boc: „În privința viitorului, avem o viziune și toate ingredientele să reușim, nu putem să ne plângem” / Colaborare cu UDMR

Emil Boc a vorbit despre rezultatele alegerilor locale, după ce a câştigat un nou mandat la Primăria Municipiului Cluj-Napoca, din partea PNL.

Edilul municipiului Cluj-Napoca a ținut să le mulțumească clujenilor (VIDEO la finalul articolului) care l-au votat și îi asigură ca va face tot ce poate pentru a nu-i dezamăgi.

„Nu am cuvinte să le mulțumesc clujenilor pentru încrederea acordată. Ei m-au inventat și reinventat politic de fiecare dată, le datorez tot ceea ce sunt și tot ceea ce am făcut și fac în viața publică. De aceea, simt o uriașă responsabilitate și sper să nu-i dezamăgesc.

Îi asigur de tot ceea ce știu și pot, iar împreună cu echipa din care fac parte, ne vom strădui să facem, astfel încât să nu transformăm acest uriaș vot de încredere într-o dezamăgire. De asemenea, le mulțumesc tuturor colegilor mei, care au făcut o campanie impecabilă și în acest an”, a declarat Emil Boc.

Primarul din Cluj-Napoca a mai precizat că, fără echipa Partidului Național Liberal, nici el n-ar fi obținut un scor atât de mare (74.79%, rezultate parțiale  - n.red.) 

„În privința viitorului, avem o viziune, avem proiecte care să pună în practic această viziune și instrumentele necesare pentru a colabora cu Consiliul Județean sau cu Guvernul României. Totodată, avem majoritate în Consiliul Local, deci avem toate ingredientele, nu putem să ne plângem.

Am încredere în echipa mea, că împreună așa cum am reușit până acum, vom duce Clujul mai departe. Trebuie să-l menținem pe primul loc, să unim și să nu dezbinăm, să construim și să nu demolăm. Să facem în continuare din Cluj un oraș de referință în Uniunea Europeană”, a afirmat edilul municipiului Cluj-Napoca.

Parteneriat cu UDMR

Emil Boc a vorbit și despre posibilitatea de a continua parteneriatul cu UDMR în Consiliul Local.

„Prima mea opțiune este de a continua acest parteneriat, pe care îl avem din 2004. Evident, că politic vom discuta când vom avea toate rezultatele finale, dar ca primar am spus că în acest oraș toată lumea trebuie să se simtă ca acasă.

Colaborarea cu UDMR a fost o cheie a menținerii unui echilibru în Cluj-Napoca și consider că acest oraș este al tuturor, indiferent de etnie. Din punctul meu de vedere, este prima opțiune, dar decizia nu îmi aparține mie în final. Eu nu uit faptul că în 2012 când nu aveam majoritate, cei de la UDMR au optat să vină lângă mine”, a declarat Boc.

Comenteaza