Emil Boc (PNL): "Avem nevoie de un guvern stabil și legitim" VIDEO

Emil Boc (PNL):
Primarul Clujului, Emil Boc, le-a solicitat clujenilor să iasă la vot în număr mare.

Boc a votat la ora 10:00, la fosta Școală nr. 10, din cartierul Zorilor. În momentul în care a ieșit din bloc, alături de soţie, în curtea școlii erau deja 20 de membri PNL, de la cei mai cunoscuți la tineri aspiranți.

Primarul a dat mâna cu toți, a fost zâmbitor, ca de obicei în astfel de situații, și a intrat relaxat în secția de votare. La ieșire, a insistat ca toți clujenii să voteze, explicând că există un context geopolitic periculos.

"Am votat cu cei care cred că România merge înainte prin investiții și locuri de muncă. Investițiile și locurile de muncă înseamnă în același timp cea mai bună cale spre creștere economică și cea mai bună formă de protecție socială.

Pe de altă parte, îi îndemn pe toți clujenii să mearga la vot. De ce: avem nevoie de o guvernare stabilă, pentru că urmează vremuri dificile. Trăim într-un context geopolitic destul de încărcat. Opțiunile vecinilor noștri le cunoașteți. România are nevoie de consolidarea statutului sau în UE, în NATO și în parteneriatul sau strategic cu SUA.

De asemenea, gândiți-vă că anul viitor vin alegeri de care depinde viitorul euro și al UE: alegeri în Franța, Olanda, Germania și, din nefericire, Italia, de ultimă oră, după rezultatul referendumului. Cu alte cuvinte, e nevoie să avem un guvern stabil, legitim, iar această legitimitate nu poate veni decât printr-o prezență masivă la vot", a spus Boc.

Comenteaza