Video Emil Boc: "Trebuie oprită domnia incompetenței în România. Este cea care ucide performanța"

Emil Boc: "Trebuie oprită domnia incompetenței în România. Este cea care ucide performanța"
| Foto: Diana Cîmpean

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, la Adunarea Regională Nord-Vest a PNL, că incompetența și mediocritatea ucid performanța în România.

"Domnule președinte, dragi colegi, vreau să vă pun câteva lucruri pe care mi le-au spus clujenii cu ocazia strângerii de semnături pentru candidatura domnului președinte. Mulți mi-au spus următorul lucru: „Sunt mândru de președintele meu, de modul cum a reprezentat și reprezintă țara cu demnitate. A câștigat respectul Europei și a Statelor Unite”.

Pentru asta, trebuie să le amintim tuturor celor care ar putea să cârcotească faptul că am avut o expresie a ceea ce înseamnă România europeană la Sibiu, în luna mai și am avut în același timp o Românie medievală a PSD, la Iași. În timp ce alți candidați la funcția prezidențială se întâlnesc cu subsecretarul sebsecretarului subsecretarului de stat sau stau pe la uși să facă o poză la ieșirea din restaurant, România a fost reprezentată la cel mai înalt nivel strategic la nivel mondial de președintele României.

Trebuie oprită domnia incompetenței și a mediocrității din România. Este cea care ucide performanța și care omoară dezvoltarea acestei țări", a spus primarul Clujului.


Peste 1.500 de membri și simpatizanți ai PNL au venit la Cluj-Napoca pentru Adunarea Regională Nord-Vest. La întrunire participă mai multe nume importante din PNL, printre care se numără președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții Raluca Turcan si Rares Bogdan, secretarul general, Robert Sighiartău, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, vicepresedintele, Lucian Bode, dar și europarlamentarii Mircea Hava si Daniel Buda.

Cel mai important nume care va participa la Adunare este chiar președintele Klaus Iohannis, care a luat parte la ceremonia de deschidere a anului universitar, la Cluj-Napoca.

Comenteaza