Eurodeputatul Buda, laude la adresa primarilor PNL: "Au știut să absoarbă fonduri europene modernizându-și comunitățile locale"

Eurodeputatul Buda, laude la adresa primarilor PNL: "Au știut să absoarbă fonduri europene modernizându-și comunitățile locale"

Eurodeputatul de Cluj Daniel Buda şi candidat la alegerile din 2019 i-a lăudat pe primarii PNL pentru modul în care au folosit banii de la Uniunea Europeană pentru dezvoltarea comunităţilor locale pe care le administrează. 

"Bun venit la Cluj, bun venit aici unde avem cea mai bună administrație publică locală și județeană. Dragi prieteni, ne așteaptă alegeri importante pentru Parlamentul European, instituție care este prezentă mereu în viețile noastre și despre acest lucru ne-ar putea spune cel mai bine milioanele de fermieri din România, care anual încasează miliarde de euro din subvenții europene ca să-și dezvolte fermele, dar la fel de bine ne-ar putea spune harnicii noștri primari, începând cu Emil Boc, cu Ilie Bolojan, cu Gheroghe Falcă, cu Nicolae Robu, cu Mircea Hava dar și cu cei peste 1.000 de primari ai Partidului Național Liberal care au știut să absoarbă fonduri europene modernizându-și comunitățile locale, astfel încât aceștia să aibă o viață mai bună. Să nu uităm că Uniunea Europeană ne-a asigurat, timp de peste 60 de ani, pacea și stabilitatea. Iată de ce trebuie să ne batem ca mai departe să avem parte de o Uniune Eruopeană puternică, stabilă", a declarat eurodeputatul Daniel Buda, candidat la alegerile din mai 2019, la întâlnirea PNL de la Cluj-Napoca. 

EUROPARLAMENTARE 2019. Ludovic Orban şi candidaţii PNL sunt la Cluj, în faţa a 6.500 de oameni. Declaraţii LIVE

Comenteaza