Europarlamentar Daniel Buda: " Şi-au demonstrat goliciunea și hidoșenia în fața autorităților europene "

Europarlamentar Daniel Buda: " Şi-au demonstrat goliciunea și hidoșenia în fața autorităților europene "
Daniel Buda, europarlamentar PPE | Foto: © European Union - Source: EP

Europarlamentarul clujean Daniel Buda, președintele PNl Cluj, susține faptul că, coaliția PSD-ALDE, în încercarea disperată de a-și salva imaginea din spațiul european, a organizat un desant guvernamental la Bruxelles.

Potrivt acestuia, întâlnirile, deși numeroase, sunt departe de a fi avut efectul scontat. Din fericire pentru cetățenii români, nu doar liderul popularilor europeni Manfred Weber, dar nici măcar liderul Socialiștilor, Udo Bullmann ori Guy Verhofstadt, liderul ALDE din PE, nu au înghițit pe nemestecate argumentele despre un 10 august nu neapărat însângerat, dar cu siguranță incalificabil pentru orice stat membru al UE.

"Liderii coaliției PSD-ALDE nu înțeleg că o poză face cât o mie de cuvinte. Imaginile celor care aveau mâinile ridicate deasupra capului, mamele cu copii mici plângând din cauza gazelor, nu pot fi distorsionate de discursuri sforăitoare și pline de neadevăruri.

Mai gravă este incapacitatea acestor conducători de oști ai României de a înțelege poziția ingrată în care au pus o țară întreagă. Au stigmatizat cetățenii României, i-au umilit în țară și peste hotare, și-au demonstrat goliciunea și hidoșenia în fața autorităților europene ajungând să fie renegați până și de propriile familii politice. Iar, odată întorși în țară, au pornit o tiradă împotriva liderilor europeni. Nu ei nu au înțeles nimic, domnule Tăriceanu și doamna Carmen Dan ci voi, oameni mărunți și neînsemnați, căzuți la examenul de capacitate al democrației și aflați în mod vremelnic în funcții pe care, în fiecare clipă, ne demonstrați că nu le meritați. Nu înțelegeți nimic din ce se întâmplă în jurul vostru.

Demisia voastră nu este doar o necesitate, ci și o măsură de igienă morală a unei societăți pe care și așa ați călcat-o în picioare în mod nepermis în ultima vreme!", arată Daniel Buda într-un comunicat remis pe adresa redacției.

Comenteaza