News alert Foto EUROPARLAMENTARE 2019/ REFERENDUM. Un clujean, primul român care a votat: “Sper ca intr-o zi sa ma pot intoarce acasa fara regrete”

EUROPARLAMENTARE 2019/ REFERENDUM. Un clujean, primul român care a votat: “Sper ca intr-o zi sa ma pot intoarce acasa fara regrete”
| Foto: Cornel Aciu
EUROPARLAMENTARE 2019/ REFERENDUM. Un clujean, primul român care a votat
EUROPARLAMENTARE 2019/ REFERENDUM. Un clujean, primul român care a votat

Primul român care a votat la alegerile europarlamentare și pentru referendum este un clujean, Dan Coroian-Vlad, care și-a exercitat votul în secția deschisă la Auckland, în Noua Zeelandă.

“Acum 4 ani, la alegerile prezidențiale, mă găseam în aceeași locație și aceeași postură, de-a fi primul care își dă votul. Atunci, cu maximă disperare îmi arătam degetul mijlociu aceleiași grupări mafiote deghizate în partid politic, care parazitează, până la blocaj, țara. Ei bine, aparent nu s-a schimbat nimic, sau mai rău: am ignorat ultimele alegeri parlamentare și o parte dintre noi ne-am lăsat amagiți de un discurs populist, utopic, ce masca interese proprii. Am ajuns din nou conduși de hoti și de tâmpiți, dar diferența e că, acum, avem cu cine vota, avem speranța că buboiul se sparge și cumva, încet, așezat, ieșim din marasm. Și vom ajunge departe. Imi pun speranța în voturile care vor urma, sunt convins ca putem schimba multe, alături de oameni politici noi, educați, onești. Sper ca într-o bună zi să mă pot întoarce acasă, la Cluj, fără regrete

Dan Coroian-Vlad a fost primul cetățean român care a votat și la alegerile din turul al II-lea, din 2014, și la cele parlamentare, din 2016. 

Comenteaza