Europarlamentarul Daniel Buda urează succes noii Comisii Europene

Europarlamentarul Daniel Buda urează succes noii Comisii Europene
| Foto: Arhiva

Europarlamentarul PNL, Daniel Buda, urează succes noii Comisii Europene votate, miercuri, de membrii Parlamentului European.

În cursul zilei de astăzi, Parlamentul European a votat Comisia Europeană condusă de Ursula von der Leyen, în favoarea investirii acesteia exprimându-se 461 de europarlamentari. Noua Comisie Europeană, condusă de Ursula von der Leyen, va prelua atribuţiile la data de 1 decembrie.

"Votarea Comisiei de către Parlamentul European reprezintă un moment important pentru stabilitatea și viitorul Uniunii Europene.

Cu ocazia învestirii, președinta Comisiei s-a pronunțat ferm în vederea consolidării mecanismelor care să permită Uniunii Europene să combată în mod eficient schimbările climatice, să transforme Uniunea într-un spatiu  în care cetățenii acesteia să aibă locuri de muncă bine plătite și în același timp, drepturile și interesele cetățenilor să fie apărate și respectate.

România trebuie să valorifice oportunitatea apartenenței la Uniunea Europeană pentru a-și consolida rolul său de furnizor de pace și stabilitate în regiune. De asemenea, trebuie să își dezvolte regiunile astfel încât cei peste 4,5 milioane de cetățeni români plecați în afara granițelor țării, să se poată întoarce acasă lângă familie și, în același timp, fiecare român să se simtă la el acasă, în orice parte de țară.

Mult succes noii Comisii în misiunea de a asigura pacea și prosperitatea în Uniunea Europeană și în lume!", a transmis eurodeputatul clujean.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza