Europarlamentarul Rareş Bogdan, despre eliminarea pensiilor speciale. "N-am crezut că sunt atât de mulți care să fie ticăloși și să se opună"

Europarlamentarul Rareş Bogdan, despre eliminarea pensiilor speciale. "N-am crezut că sunt atât de mulți care să fie ticăloși și să se opună"

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, s-a plimbat prin București în mașina protestatarului Marian Ceaușescu, acceptând invitația acestuia.

Cei doi au  discutat despre pensiile speciale, accidentul de la 2 mai și ultimii lideri pe care i-a avut PNL, scrie bugetul.ro.

Cel mai abordat subiect al fost cel despre pensii. Astfel, Rareș Bogdan și-a spus punctul de vedere despre pensiile speciale.
 
„În continuare spun că e aberant, de ce să nu plătim pe contributivitate. Eu, la Parlamentul European, plătesc contribuție”, a spus Rareș Bogdan.

Liderul PNL a susținut că a avut bună credință atunci când a cerut ca acele pensii speciale să fie tăiate.

„Mă bucur că nu a anulat CCR și a trimis în Parlament. Să sperăm că în Parlament vor veni cu o lege mai bună. E un plus că nu au anulat-o”, a subliniat liderul PNL. liberalul.

Rareș Bogdan a precizat că își dorește tăierea pensiilor speciale.

„N-am crezut că sunt atât de mulți care să fie ticăloși și să se opună. Eu am acum speranța că cel puțin legea a fost trimisă în Parlament și nu tăiată ca celelalte”, a mărturisit acesta.

Marian Ceaușescu a vrut să afle dacă Rareș Bogdan a fost implicat în scandalul de la Otopeni. Liberalul a susținut că „nu are treabă” și că nu știa de această chestiune.

„Eu am bani, nu am nevoie, am destui”, a explicat Rareș Bogdan.

Protestatarul a acuzat PNL că a ajuns sluga celor de PSD, iar Rareș Bogdan a susținut că „niciodată”. Cei doi au vorbit și despre accidentul de la 2 mai. În opinia liderului PNL, tânărul care se face vinovat ar trebui să fie condamnat pe viață.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Comenteaza