EXCLUSIV. Colaboratorii lui Tişe, PRIGONIŢI de "UIOREANU şi INTERLOPII LUI". Atac şi la presă

EXCLUSIV. Colaboratorii lui Tişe, PRIGONIŢI de
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean îl atacă dur pe actualul preşedinte, Horea Uioreanu.

Nu-i spune numele, dar e clar. Noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, este în centrul atacului lansat de fostul preşedinte, Alin Tişe.

"Ţin legătura cu foarte mulţi dintre foştii colegi şi colaboratori. Oameni împreună cu care am realizat lucruri unice şi excepţionale pentru Cluj, în ultimii 20 de ani. Cu cei care îţi asumă transparent relaţia profesională avută cu mine. Cu cei la cărora nu le este frică de prigoana noului preşedinte şi echipei de interlopi, care au furat în alegerile locale. Sunt oameni profesionişti, care îşi fac meseria indiferent de numele preşedintelui. Ei bine, menţin o relaţie de amiciţie şi respect, cu foarte mulţi oameni care apreciază munca mea făcută la Consiliul Judeţean.

O relaţie normală de respect o am şi cu majoritatea colaboratorilor din presă. Le mulţumesc pentru decenţa şi relaţia bună avută şi după plecarea mea de la CJ. Evident, mai puţin cu cei cu care noul preşedinte a făcut trocuri în campanie şi după, pentru a mă denigra şi pe care îi foloseşte in acest scop", a spus Tişe.

Tişe mai spune în interviu şi cum plănuieşte să reacţioneze faţă de cei care l-au denigrat, dar şi despre activitatea sa prezentă de avocat. Aceste afirmaţii le veţi găsi într-un interviu pe care PROVINCIANEWS.RO îl va publica duminică seara şi luni, în ediţia print a ZIUA de CLUJ.

Comenteaza