EXCLUSIV: PSD, LUPTA GENERATIILOR. MAI CANDIDEAZA PONTA? – Dan Sova la „Jocuri de Putere”

EXCLUSIV: PSD, LUPTA GENERATIILOR. MAI CANDIDEAZA PONTA? – Dan Sova la „Jocuri de Putere”
“Jos Basescu!” se transforma in “Jos Ponta!”, dreapta strange randurile pentru a bloca accesul lui Victor Ponta spre Cotroceni. Dar daca acesta nu mai candideaza? Au socialistii alta varianta pentru prezidentiale? Il vor convinge pe George Maior sau vor recurge din nou la Mircea Geoana? Au tinerii din partid alta oferta?

Cum va reactiona activul de baza al PSD? Ce vor face fruntasii sai? Cati adepti are Ponta?

In aceasta seara, de la ora 22.00, unul dintre putinii prieteni ai premierului Romaniei vine la "Jocuri de Putere" pentru a-i spune lui Rares Bogdan cum ii va convinge PSD pe nehotarati sa stampileze un socialist.

Va reusi Dan Sova sa deschida destule santiere incat sa le ofere romanilor certitudinea ca PSD le face si autostrazi, nu doar promisiuni? De ce a reziliat contractul cu americanii daca se pregateste sa achite noului constructor aceiasi bani pentru autostrada "Transilvania"?

In ce masura va influenta votul Afacerea "Portul Constanta"? Dar baroniada? Dar mesajele anticoruptie transmise de Casa Alba?

Are PSD destula forta in teritoriu pentru a umple golul lasat de procurori?

Iar de la ora 23.00, europarlamentarul PNL Norica Nicolai si primarul PDL Gheorghe Falca ii explica lui Victor Ponta de ce vor reusi partidele lor sa-i franga cariera politica exact cand ii va fi lumea mai draga.

Dar si ca Romania se afla intr-un moment crucial pentru viitorul ei european, iar dorinta premierului de a o stapani risca sa o trimita inapoi in feudalism, indepartand-o de democratie.

Exclusiv in aceasta seara la "Jocuri de Putere", la Realitatea TV!

 

Comenteaza