Explicațiile Elenei Udrea, după ce a blestemat-o pe judecătoarea care a condamnat-o la 8 ani de închisoare

Explicațiile Elenei Udrea, după ce a blestemat-o pe judecătoarea care a condamnat-o la 8 ani de închisoare
| Foto: digi24.ro

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, spune că „Suntem la justiţie, nu suntem la biserică”, despre faptul că a adresat blesteme la adresa judecătoarei care a condamnat-o la 8 ani de închisoare cu executare.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Nu mai sunt singură, ca acum cinci ani, când puteam lupta ca un haiduc. Acum am responsabilitatea unui copil. Mă lupt şi pentru el, nu numai pentru mine”, spune Elena Udrea. Referitor la faptul că a blestemat-o pe judecătoarea care a decis sentinţa de opt ani de executare, Udrea a afirmat că „suntem la justiţie, nu suntem la biserică”, potrivit Mediafax.

„Înainte de momentul acela, tatăl unei dintre fetiţele care au fost omorâte de către şoferiţa beată a blestemat la televizor judecătoarea care a eliberat-o. Adică oamenii mai au şi astfel de sentimente când este vorba de un copil. Evident, sunt emoţiile cuiva care crede în Dumnezeu. Până la urmă, oamenii care nu cred în Dumnezeu de ce s-ar speria de blesteme?”, conchide Udrea.

Elena Udrea a făcut declaraţiile la Curtea de Apel Bucureşti, care judecă solicitarea DNA de a o plasa sub control judiciar. „O blestem să simtă copiii ei ce simt copiii mei”, a spus Udrea la Antena 3, potrivit jurnalistei Mihaela Bîrzilă de la acest post.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, iar fiica preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, la 5 ani de închisoare, în primă instanţă, în dosarul privind campania electorală din 2009.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza