Fake news de proporții! Rareș Bogdan avertizează : "Nu cădeți în capcană!"

Fake news de proporții! Rareș Bogdan avertizează : "Nu cădeți în capcană!"

Europarlamentarul Rareș Bogdan avertizează asupra unui fake news de proporții, după ce pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis a fost clonată și pe pagina falsă au fost postate mesaje care nu îi aparțin acestuia.

"Fake-news de proporții, nu cădeți în capcană! Pagina de facebook a președintelui României a fost clonată în mod mârșav de competitori care, realizând că nu-l pot învinge, recurg la metode josnice de a-l decredibiliza! Sunt disperați, dar îi asigur că nu le merge!
Mizând pe buna-credință a utilizatorilor paginilor de socializare, Indivizi de cea mai joasă speță, a căror identitate o bănuiesc, au realizat o pagină falsă în care au postat mesaje atribuie domnului Presedinte Klaus Iohannis. Pagina falsă a fost raportată, iar la această oră are loc o investigație. Problema este mai serioasă decât pare, având în vedere că în acest mod pot acționa inclusiv dușmani ai României, care ne pot atrage în conflicte greu de reparat. Deci nu e de joacă!
Clona grosolană, realizată astfel încât să semene până la identificare cu pagina oficială a președintelui României, a fost ștearsă de autorii ei după raportare, dar am făcut capturi și le-am pus la dispoziția organelor abilitate.
Oameni buni, maximă vigilență! Indivizi fără Dumnezeu încearcă să pulverizeze alegerile și să manipuleze grobian! Mai este puțin, vom câștiga! Aveți încredere! Luptam IMPREUNA pentru #romanianormala", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Comenteaza