Firea nu îşi recunoaşte înfrângerea în faţa lui Nicuşor Dan: „Spre dimineaţă vom şti exact care e rezultatul real al alegerilor”

Firea nu îşi recunoaşte înfrângerea în faţa lui Nicuşor Dan: „Spre dimineaţă vom şti exact care e rezultatul real al alegerilor”
| Foto: impact.ro

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, spune că rezultatul real al alegerilor va fi cunoscut spre dimineață.

„Tradiţional, spre dimineaţă vom şti exact care e rezultatul real al alegerilor. Orice cifre care se anunţă în această seară nu au cum să fie cele oficiale. Sunt cifre, rezultate în urma unor sondaje de opinie. În acastă seară nu avem învinşi şi câştigători”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Ea precizează că va susţine o declaraţie de presă luni dimineaţă în legătură cu rezultatele alegerilor din Capitală. De asemenea, Firea mai acuză „campania electorală urâtă, degradantă făcută de candidatul dreptei aproape unite”.

Totodată, Gabriela Firea a acuzat „manipularea” făcută de partidele de dreapta în legătură cu Centura Capitalei, apă caldă, poluare, grădiniţe sau creşe: „manipulări grosiere care vor fi decontate de ceio care nu au dorit să discutăm despre Bucureşti, ci m-au asociat cu 10 august, cu care nu am avut nicio treabă, cu Ion Iliescu, cu Adrian Năstase şi cu Liviu Dragnea”.

Potrivit EXIT POLL-ul CURS-AVANGARDE de la ora 19:30, Nicușor Dan are 47,2%, iar Gabriela Firea, 39%.

Comenteaza