Florin Cîțu, despre alianța cu PSD: „Nu a fost una pe care am putut să o diger, nu a fost ceva normal”

Florin Cîțu, despre alianța cu PSD: „Nu a fost una pe care am putut să o diger, nu a fost ceva normal”
| Foto: digi24.ro

Deja fostul preşedinte al PNL, Florin Cîţu, a declarat, luni, la Senat, despre demisia sa din fruntea partidului, că pentru el, alianţa cu PSD nu a fost una pe care am putut să o digere, iar măsurile populiste nu le va putea susţine niciodată, indiferent de poziție.

”În primul rând, este clar că pentru mine, alianţa cu PSD nu a fost una pe care am putut să o diger, nu a fost ceva normal, iar măsurile populiste nu le voi putea susţine niciodată, din nicio poziţie (..) pentru că fac rău românilor, sunt măsuri cu efect de bumerang, poate arată bine pe hârtie dar ele vor destabiliza şi vor distruge economia. Am văzut asta în 2017 - 2019”, a spus Cîţu, potrivit news.ro.

Fostul lider PNL a arătat că în partid sunt ”oameni care s-au opus atunci alianţei cu PSD, pe aceleaşi motive”. ”Cred că o vor face în continuare, sau, nu ştiu, poate s-au schimbat, acum vort merge lângă PSD, nu îmi dau seama”.

Șeful Senatului a continuat: ”S-a văzut foarte clar că apetitul pentru reforme a fost doar la mine. Reforma salarizării, reforma pensiilor, reforma administraţiei publice, lucruri pe care sunt bucuros că le-am băgat în PNRR, pentru că cei 30 de miliarde depind de aceste reforme, dar se pare că doar eu doresc să fac aceste reforme. Până la urmă, vom vedea cum vor sta lucrurile mai departe” a mai spus Cîţu. 

Întrebat dacă consideră că PNL a ajung un breloc la brâul PSD, liberalul a precizat că asta vor consider votanţii. ”Eu voi rămâne acelaşi om înconjurat de principii şi valori liberale”, a mai afirmat fostul preşedinte PNL.

Florin Cîţu şi-a înregistrat, sâmbătă, demisia din funcţia de preşedinte al partidului. „Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei. Nu s-a putut, doar am înregistrat-o la partid”, a afirmat el, sâmbătă la sediul PNL. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza