Florin Cîțu nu se gândește la demisie: "Avem o guvernare pe care trebuie să o ducem la capăt"

Florin Cîțu nu se gândește la demisie: "Avem o guvernare pe care trebuie să o ducem la capăt"

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat sâmbătă că nu intenţionează să demisioneze din funcţie pentru faptul că, în urmă cu 21 de ani, a fost sancţionat în Statele Unite ale Americii pentru conducere sub influenţa alcoolului.

"Nu, niciun moment. În continuare avem o guvernare pe care trebuie să o ducem la capăt. Avem reforme pe care le-am început şi pe care trebuie să le ducem la capăt. Un eveniment care s-a întâmplat acum 21 de ani, pe care îl regret, în Statele Unite, nu are niciun fel de implicaţii pentru ceea ce facem noi astăzi", a afirmat premierul, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Pe de altă parte, premierul a declarat că l-au "surprins neplăcut" aprecierile partenerilor de coaliţie, conform cărora episodul din SUA reprezintă o problemă de moralitate.

"Am văzut şi eu declaraţiile şi am fost surprins neplăcut, pentru că nu am auzit nicio declaraţie atunci când un director al CFR Călători a lăsat oamenii vreo opt ore fără să îi ajute sau nu am văzut niciun fel de discuţii când partenerii de coaliţie îşi strângeau mâna cu Dragnea pe treptele PSD sau îi aveau lângă ei pe oamenii PSD la pupitru în Guvern. Deci asta, discuţiile acestea eu aş vrea să le avem în coaliţie, sunt de acord să discutăm acolo, dar nu în spaţiul public, despre moralitate şi despre etică", a spus el.

Comenteaza