Florin Stamatian a anunţat că nu mai candidează. "Doar eu și Boc am rămas din vechii mohicani ai partidului"

Florin Stamatian a anunţat că nu mai candidează. "Doar eu și Boc am rămas din vechii mohicani ai partidului"

Florin Stamatian a anunțat că mandatul de deputat care e pe cale să se încheie va fi şi ultimul în Parlament pentru cunoscutul medic clujean.

Florin Stamatian, care a mai ocupat poziţii de prefect şi consilier local, spune că se dorește o schimbare de generații în PNL.

„La nivelul partidului liberal este un mare curent, probabil și din dorința de a nu fi acuzați că nu s-au reînnoit și nu și-au modificat conceptele conform dorinței noii generații. Nu mi-a cerut nimeni direct să nu mai candidez, dar văd cum bate vântul.

Nici n-am fost chemat să mi se spună că avem nevoie de tine. Inițial mi-am depus o cerere de candidatură, dar, văzând cum decurg lucrurile și care e dorința conducătorilor partidului, am decis să nu candidez”, a declarat Florin Stamatian.

Deputatul a mai menționat că rămâne o „tânără speranță” pentru Ministerul Sănătății.

„Nu mă supăr pe nimeni, nu strâng de gât pe nimeni și rămân în rezerva partidului. Îmi văd în continuare de medicina mea. Dacă partidul consideră că are nevoie de mine, o să răspund prezent. Nu pot să divorțez de partid pentru că mi-am trăit o viață în partid și lângă mine au crescut mulți”, a precizat doctorul Stamatian.

El a făcut referire și la începuturile Partidului Democrat, care a debutat la Cluj-Napoca fără niciun mandat de consilier local.

„Dacă stau și mă gândesc, din vechii mohicani ai partidului doar eu și Emil Boc am rămas. Restul sunt oameni care au venit cu doi ani după noi sau în jurul anilor 2000. Sunt de pe vremea când n-am avut niciun consilier local, iar de atunci am trăit creșterea partidului.

Mentalitățile sunt însă tot mai nefavorabile progresului. Sunt foarte onorat și mândru că am făcut parte din Camera Deputaților”, a adăugat Florin Stamatian.

Comenteaza