Fondatorul USR votează la parlamentare PNL. Nicușor Dan: „E obligatoriu să trimitem PSD în opoziție”

Fondatorul USR votează la parlamentare PNL. Nicușor Dan: „E obligatoriu să trimitem PSD în opoziție”
| Foto: adevarul.ro

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, miercuri, că opţiunea sa la alegerile parlamentare din 6 decembrie este PNL.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Consider obligatoriu să trimitem PSD în opoziţie după tot răul pe care l-a făcut şi României şi Bucureştiului şi pentru asta trebuie să ieşim duminică în număr mare la vot. Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL. Consider că un Guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. (...)

Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider cu toată onestitatea că PNL este varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale”, a declarat Nicuşor Dan la sediul de campanie al PNL Bucureşti, potrivit Agerpres.

El a argumentat că PNL are cel mai solid program de guvernare şi cea mai bună variantă de premier, respectiv Ludovic Orban, afirmând că acesta este de încredere, îşi ţine cuvântul, este loial, cu viziune, cu anvergură, vede mizele mari şi este preocupat de soluţii la probleme şi nu de beneficii de imagine.

Nicuşor Dan a afirmat că România are de absorbit „în viteză” 80 de miliarde de euro fonduri europene şi nu este timp pentru experimente. „PNL este partidul care a negociat această finanţare europeană şi este partidul care a deferit mecanismele de implementare", a adăugat primarul general.

De asemenea, Nicuşor Dan a subliniat că PNL are o relaţie corectă, deja funcţională cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu el.

„În doar o lună am reuşit să rezolvăm probleme care ţin de sănătate, de termoficare, de finanţare, de mediu şi sunt convins că în patru ani putem să facem mult mai multe lucruri bune pentru Bucureşti", a precizat primarul Capitalei.

Nicușor Dan a adăugat că PNL poate bate PSD la alegerile parlamentare.

„Noi în momentul acesta suntem în curs de a scoate caracatiţa PSD din Primăria Capitalei şi nu aş vrea ca această caracatiţă să-şi găsească imunitatea în Parlament sau în Guvern”, a conchis primarul Capitalei.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza