Fost consilier și șofer al lui Dragnea, numit președinte executiv la PSD Cluj

Fost consilier și șofer al lui Dragnea, numit președinte executiv la PSD Cluj
| Foto: Facebook/ Adrian Mladinoiu

Ex-ofițer al Serviciului de Protecție și Pază (SPP), șofer și bodyguard al fostului președinte al partidului - Liviu Dragnea, Adrian Mladinoiu a fost numit în funcția de președinte executiv al PSD Cluj.

În prezent, acesta este secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului. Cariera lui „politică” a început de jos, fiind mai întâi șofer și gardă de corp a lui Liviu Dragnea, partener de afaceri al fiului acestuia, scrie Newsweek.ro.

Potrivit publicației citate, în 2017, Dragnea l-a numit pe Mladinoiu consilier, secretar de stat, apoi membru în Consiliul de administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care acordă zeci de milioane de euro pentru drumurile naţionale, bani de care a beneficiat şi societatea Tel Drum.

Mladinoiu a fost și membru în Consiliul de Administrație al Autorității pentru Administrarea Arhivelor Statului. El a fost numit în funcția de președinte executiv al PSD Cluj de către proaspătul șef al filialei clujene, Liviu Alexa.

„Adrian Mladinoiu este un om pe care mă pot baza oricând să reprezinte corect Clujul în fața liderilor PSD, să sprijine Clujul pe partea de organizare, să pună umărul la reclădirea organizației alături de mine”, a declarat Liviu Alexa, citat de Ziar de Cluj.

Comenteaza