Fostul președintele USR Cluj-Napoca, dat afară din USR - PLUS

Fostul președintele USR Cluj-Napoca, dat afară din USR - PLUS
| Foto: Transilvania Reporter

Iakob Attila, fost președinte al filialei municipale USR, a fost dat afara din patid de catre noua garnitura aflata la conducerea filialei USR PLUS Cluj-Napoca, dominata de fosti membri ai partidului PLUS Cluj-Napoca.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Motivul excluderii a fost un presupus prejudiciu de imagine creat de acesta si anume, fotografierea unui buletin de vot si trasmiterea acestuia in afara partidului, spun surse politice.

''Din pacate se mai intampla si astfel de lucruri. Acuma nu am sa detaliez faptul ca sesizarea pe baza caruia am fost exclus este una demna de cartile lui Asimov, ci voi spune doar ca nu s-a respectat procedura proprie a biroului local privind seeizarile. Eu am aflat de sesizare cu 4 ore inainte de BL-ul de lunea trecuta cand am solicitat sa imi fie trimis documentul. Desigur atunci nu am avut cum sa particip la discutarea sesizarii asa ca acesta a fost contramndata pe ieri. Duminica seara primit inca un set de sesizari din categoria Asimov iar luni s-a discutat sesizarea. Acuma din nou nu am sa intru in detaliile privind continutul, nu comentez minciuni, dar pot sa spun ca BL cu buna stiinta si declarat a ignorat sa aplice procedurile interne. Asta ii, se mai intampla si la case mai mari Voi contesta cele intamplate si vedem. Singura dovada a faptului ca am transmis acele informatii a fost faptul ca sunt prieten pe facebook cu persoana respectiva'', a declarat Iakob Attila pe Facebook.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza