„Franța, implicată în modernizarea României!” Parlamentarul clujean Radu Moisin, prezent la discuții

„Franța, implicată în modernizarea României!” Parlamentarul clujean Radu Moisin, prezent la discuții
| Foto: Facebook.com/RaduMarinMoisin

Deputatul PNL de Cluj, Radu Moisin, a participat la o întâlnire cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a Franței în România, în vederea derulării unor proiecte la noi în țară.

Întâlnirea care a avut loc marți, 16 martie, nu va fi ultima de acest gen, deputatul Radu Moisin precizând că propunerile francezilor vor fi susținute de grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților.

„Alături de liderul deputaților PNL, domnul Gabriel Andronache, Președintele Delegației parlamentare române la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, domnul Florin Alexe și Vicepreședintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci, domnul Sebastian Burduja, ne-am întâlnit în cursul zilei de ieri cu conducerea Camerei de Comerț și Industrie a Franței în România.

Camera Franceză de Comerț și Industrie este prezentă în 95 de țări, iar filiala din România reprezintă peste 600 de membri cu o cifră de afaceri de peste 18 miliarde euro și 125.000 angajați.

Membrii CCIFER s-au oferit să sprijine eforturile de modernizare a României în următoarele domenii strategice:

• Dosarul medical electronic al pacientului și telemedicina;

• Debirocratizarea și digitalizarea administrației publice (extinderea utilizării semnăturii electronice);

• Implementarea politicilor Green Deal pentru a avea surse nepoluante de energie;

• Simplificarea legislației achizițiilor publice, pentru ca investițiile publice să se desfășoare mai rapid.

Propunerile CCIFER vor fi susținute de grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților, fiind indispensabile în planul de reformare a statului. Astfel de întâlniri vor avea loc și în viitor, pe domenii strategice și cu participarea membrilor comisiilor de specialitate din Camera Deputaților”, a transmis Moisin pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza