Video Gabriela Ciot (PSD Cluj): „Nu pot să confirm deocamdată că voi candida pentru un mandat de deputat”

Gabriela Ciot (PSD Cluj): „Nu pot să confirm deocamdată că voi candida pentru un mandat de deputat”
| Foto: Facebook.com/Gabriela Ciot

Profesorul universitar, Gabriela Ciot, este una dintre variantele PSD Cluj pentru a deschide lista partidului pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Fostul secretar de stat, Gabriela Ciot, a fost invitată la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului), unde nu a vorbit despre lupta pentru un loc pe listele PSD Cluj, dar și despre posibilitatea de a candidează pentru un loc de deputat în Parlamentul României.

„Este o competiție internă în acest moment la nivelul organizației județene. Nu pot să confirm deocamdată nimic. Astăzi este termenul limită pentru depunerea unui dosar de candidatură internă. Vor avea loc discuții interne și analize la nivelul partidului, iar când vom avea datele oficiale, le vom transmite”, a declarat la ZIUA LIVE Gabriela Ciot, care este și principalul comunicator la partidului la nivel local.

Ea s-a referit și la rezultatele obținute de social-democrați la alegerile locale din septembrie la nivelul județului Cluj.

„Întotdeauna este loc de mai bine. Cred că niciun partid politic nu ar trebui să se mulțumească niciodată cu rezultatul pe care l-a obținut. Eu apreciez rezultatele de la Cluj ca fiind un fundament pe care să putem construi. PSD Cluj a trecut prin multe în ultimii ani.

Cred foarte mult într-o nouă viziune, într-o nouă construcție și cred mult în resursa umană de la nivelul județului Cluj. Trebuie să inspirăm și generațiile de tineri să vadă că într-adevăr valorile din acest partid sunt cele care contează și creionează viața pe care o desfășurăm la nivelul comunității noastre”, a adăugat profesorul univeristar.

Gabriela Ciot a mai precizat că munca laborioasă și făcută în timp poate aduce rezultatele dorite.

â

Comenteaza