"Gargamel continuă ticăloşiile!" Rareş Bogdan a luat foc după declaraţiile lui Tudorel Toader

"Gargamel continuă ticăloşiile!" Rareş Bogdan a luat foc după declaraţiile lui Tudorel Toader

Ministrul Justitiei a declarat, luni seara, că va sesiza CCR în legătura cu refuzul lui Iohannis de a-l revoca pe procurorul-șef Augustin Lazăr. „Trebuie luate măsuri radicale”, a anunțat Tudorel Toader. Rareș Bogdan a reacționat imediat.

"Gargamel continua ticalosiile.... spera ca Dragnea si gasca infractionala il va rasplati. Individul face de rusine intr-un mod fara precedent Centrul Universitar al Moldovei, locul primei Universitati din Regatul Romaniei, minunatul Targ al Iesilor. Pacat de Iasiul universitar, loc emblematic pentru cultura si invatamantul acestei tari", a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat luni seara, la Antena 3, că ia în calcul sesizarea Curţii Constituţionale în privinţa revocării procurorului general Augustin Lazăr, pe modelul revocării Laurei Codruţa Kovesi de la DNA.

Rareș Bogdan spune că Tudorel Toader face de rușine "într-un mod fără precedent" Iașiul universitar, loc emblematic pentru cultura și învățământul acestei țări.

 

Comenteaza