George Simion, acuze către premierul Ciolacu: „A bătut palma cu UDMR ca formațiunile românești să nu aibă candidați comuni în Ardeal”

George Simion, acuze către premierul Ciolacu: „A bătut palma cu UDMR ca formațiunile românești să nu aibă candidați comuni în Ardeal”
| Foto: Facebook.com/George Simion

Preşedintele AUR George Simion a declarat duminică, la Târgu Mureş, că liderul PSD, Marcel Ciolacu, ar fi făcut o înţelegere cu UDMR astfel încât formaţiunile româneşti să nu aibă candidaţi comuni în principalele oraşe din Transilvania.

Liderul AUR a participat la evenimentul de lansare a candidaţilor formaţiunii la primăriile de oraşe şi comune din judeţul Mureş.

„Mă bucur că sunt astăzi alături de voi, e foarte important, e foarte, e foarte important să fim prezenţi aici, în centrul ţării, aici în inima României şi e foarte important, mai mult ca oricând, ca românii să fie uniţi, nu dezbinaţi de către partidele politice. Iar, din păcate, premierul României, un tip mic, foarte, foarte mic, Marcel Ciolacu, a bătut palma cu cei de la UDMR pentru ca forţele româneşti să nu aibă candidaţi comuni în principalele oraşe din Ardeal.

Pe el îl interesează candidaţi comuni doar acolo unde are el interese. Interese politice, interese imobiliare, interese de a menţine diferitele măsuri care domină România în acest moment. Şi de aceea, pe repede înainte, ilegal, neconstituţional, fac aceste alegeri ca PSD-ul, PNL-ul şi ceea ce este pentru etnia maghiară, această hidră şovină numită UDMR, să se menţină la putere. Iar noi suntem aici pentru a le spune astăzi un categoric STOP! Nu, noi nu suntem de acord cu aşa ceva", a declarat George Simion.

Acesta a mai spus că, în 9 iunie, politicienii care au condus România în ultimii 34 de ani ar trebui trimişi acasă. 

Comenteaza