George Simion, la Cluj: „Nu-l văd aici pe Alin Tișe. S-a ascuns pe undeva” / Tișe: „Pot discuta doar cu oamenii care au făcut ceva în viața lor”

George Simion, la Cluj: „Nu-l văd aici pe Alin Tișe. S-a ascuns pe undeva” / Tișe: „Pot discuta doar cu oamenii care au făcut ceva în viața lor”
| Foto: ZIUA de CLUJ

Liderul AUR a fost prezent, joi, la Cluj-Napoca, cu ocazia prezentării programului de guvernare al partidului pe care îl conduce și a avut, din nou, derapaje în dicursul public.

George Simion a afirmat că l-a invitat pe președintele Consiliului Județean Cluj la eveniment, lucru infirmat de către Alin Tișe.

Nu-l văd în sală pe domnul Alin Tișe. S-a ascuns pe undeva mititelul. Mă gândeam că poate vine. L-am și invitat să afle care este programul AUR. A declarat în luna martie că, vezi doamne, ce ar fi în stare acești oameni, cei de la AUR adică, să facă dacă ajung la guvernare. (...) Consiliul Județean Cluj are buget anual de 200 de milioane de euro. Jumătate din bani se duc pe salariile angajaților. Aici domnul Tișe nu poate să-l ajungă pe domnul Bolojan de la Bihor”, a declarat Simion.

Președintele AUR a mai spus, în contextul întârzierii numirii liberalului clujean Mircea Abrudean ca secretar General al Guvernului, că „Grupul de la Cluj și-a cam pierdut din putere”.

La solicitarea ZIUA de CLUJ, liderul forului administrativ județean clujean, Alin Tișe, i-a dat replica lui Simion, despre care spune că stă și se uită toată ziua în oglindă și doar îi critică pe alții.

Eu nu știu nimic despre acest eveniment. Sunt plecat din oraș. Nu am avut nicio invitație să particip. Acum aud pentru prima dată. Nu mergeam nici dacă mă invita, dar nu a fost cazul. Nu are rost să-i spun prea multe. Aș putea să discut cu un om care a făcut ceva în viața lui, care poate să arate ceva palpabil în munca lui pentru interesul public. Altfel sunt povești nemuritoare. 

Este o expresie în fotbal. Se zice că dacă ești un mediocru și ai noroc să joci, la un moment dat dacă rezultatul te ajută, se spune că ai bulan. Cred că la Simion i se potrivește chestia asta. Cred că stă săracul de el și se uită în oglindă și zice: «vai doamne, ce bulan am!». Mă refer la sensul politic. Uită că, defapt, în competiția electorală se vorbește despre ce ai făcut tu, cu partidul tău, nu despre a critica ce fac ceilalți. Cam așa este și el. Stă și critică. Cam asta este povestea lui Simion.

Dacă ar trebui să concurăm în fața oamenilor, ar trebui să vorbim despre ce am făcut fiecare pentru oameni. Or, în cazul lor, ei nu au făcut nimic niciodată pentru clujeni. Legat de Ilie Bolojan, dacă el îl vede ca un model, eu ce să spun? Sunt opinii personale. Scopul lui probabil că a fost să se dea mare”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Alin Tișe.

VEZI cum arată programul de guvernare al AUR, prezentat, joi, la Cluj-Napoca. Mai multe detalii AICI.

Comenteaza