George Simion, liderul AUR, reacționează după declarațiile lui Gigi Becali: „Dacă vrea să cooperăm, discutăm!”

George Simion, liderul AUR, reacționează după declarațiile lui Gigi Becali: „Dacă vrea să cooperăm, discutăm!”
| Foto: bugetul.ro

Gigi Becali, patronul FCSB, a reapărut în viața publică și a făcut o analiză a clasei politice din România, lăudând partidul AUR, care a obținut 9% din voturi la Alegerile Parlamentare.

După ce a afirmat că mama lui i-a transmis să voteze AUR, Gigi Becali a dezvăluit că le-a dat un sediu membrilor partidului recent înființat. George Simion, liderul formațiunii politice, a comentat declarațiile patronului FCSB și i-a mulțumit acestuia pentru ce a spus.

„Am avut, într-adevăr, o discuție, se întâmpla în 2018. Dar Gigi Becali face, probabil, o confuzie. Era vorba despre o activitate civică, nelegată în niciun fel de activitatea politică. Dânsul avea sediul de pe strada Blănari, unde a funcționat partidul pe care îl fondase, Noua Generație. Am dorit atunci să primim acceptul să punem un banner pe fațada clădirii. Dar nu s-a materializat, nu ne-a dat nimic.

Dacă domnul Becali vrea să cooperăm acum, să ofere spațiul pentru activitățile noastre sociale, discutăm. Apreciez faptele creștinești ale omului Gigi Becali, apreciez poziția mamei domniei sale, care i-a spus să voteze AUR la alegerile parlamentare. Știți cum se spune, mamele ne învață numai de bine”, a spus George Simion pentru Libertatea.

Vezi AICI ce a declarat Gigi Becali despre marea surpriză a alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

Comenteaza