Giurgiu: "sunt perceput ca un inamic şi un pericol real pentru administraţia locală"

Giurgiu:
Deputatul independent Mircia Giurgiu îşi începe campania electorală, după ce a anunţat că va candida la Primărie: "sunt perceput ca un inamic şi un pericol real pentru admnistraţia locală", arată el.

Giurgiu a anunţat ieri că va organiza astăzi o adunare publică în piaţa Unirii, în schimb azi a comunicat că Primăria nu i-a acordat autorizaţia în acest sens. "Cu două ore înainte ca manifestarea organizată cu prilejul Zilei Independenţei de Stat a României, a Zilei Europei şi a Zilei Victoriei să aibă loc, Primăria Cluj Napoca i-a comunicat deputatului independent Mircia Giugiu că nu a aprobat desfăşurarea unei adunări publice în Piaţa Unirii din Cluj Napoca", arată un comunicat al biroului său parlamentar.

În consecinţă, Giurgiu va organiza astăzi, în zona monumentului Memorandiştilor, o adunare publică, la care participă printre alţii şi preşedintele Biroului Naţional Sindical, Dumitru Costin. Adunarea începe la ora 14.30 şi ar urma să dureze două ore.

"Prin refuzul Primăriei de a permite organizarea acestei adunări publice, se dovedeşte faptul că Mircia Giurgiu este perceput ca un inamic şi un pericol real pentru administraţia locală", arată biroul parlamentar.

 

Comenteaza