Foto Grigore Fati, reales președinte al PSD Apahida: „Nu am avut emoții” / Ce își propune primarul

Grigore Fati, reales președinte al PSD Apahida: „Nu am avut emoții” / Ce își propune primarul
| Foto: Facebook.com/PSDClujOfficial
Grigore Fati, reales președinte al PSD Apahida: „Nu am avut emoții”
Grigore Fati, reales președinte al PSD Apahida: „Nu am avut emoții”
Grigore Fati, reales președinte al PSD Apahida: „Nu am avut emoții”

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati, a câștigat un nou mandat de președinte în fruntea organizației locale a social-democraților din Apahida.

Conferința de alegeri a organizației locale PSD Apahida a avut loc duminică, 6 noiembrie 2022, iar rezultatul a fost unul fără surprize, Grigore Fati fiind reales ca președinte.

La eveniment au participat, printre alții, Alexandru Cordoș – președinte PSD Cluj, Horea Chirtes – secretar executiv PSD Cluj, Ioan Oleleu – vicepreședinte ANSVSA, Laura-Elena Chiorean – președinte OFSD Cluj sau Luana Șerban – președinte TSD Cluj .

ZIUA de CLUJ l-a contactat pe edilul comunei clujene pentru a afla mai multe detalii despre alegeri și despre ce își propune în fruntea organizației locale.

Nu am avut emoții la alegerile de duminică. Colegii m-au acceptat în continuare, în sensul că la funcția de președinte n-am avut contracandidați. La alte funcții au mai fost candidați. Am avut în jur de 130 de membri la Căminul Cultural la această Adunare Generală.

Din punct de vedere administrativ, ne propunem continuarea tuturor proiectelor începute și ducerea la bun sfârșit a acestora. Vom începe și altele. Acum suntem prinși cu documentațiile pentru PNRR și pentru programul „Anghel Saligny”. Așteptăm cu nerăbdare să se miște lucrurile.

Pe plan politic, în primul rând, ne propunem să creștem numărul membrilor de partid. În al doilea rând, vrem să revenim la nivelul alegerilor din 2016, unde am avut 10 consilieri și viceprimarul. Cred că este posibil, chiar dacă sunt mai multe partide care își propun asta.

Sunt convins că avem această forță, și datorită faptului că doar duminică am validat aproape 50 de membri noi în organizația PSD Apahida, care, în acest moment, numără peste 400 de persoane. Desigur, am stabilit și obținerea unui nou mandat de primar”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, primarul Apahidei.

Grigore Fati, în vârstă de 65 de ani, este la al treilea mandat de primar al comunei Apahida. 

Comenteaza