Grindeanu, dispus să discute cu Iohannis pentru a detensiona situaţia

Grindeanu, dispus să discute cu Iohannis pentru a detensiona situaţia
Premierul Sorin Grindeanu a afirmat duminică seara, la România TV, că este dispus să discute cu preşedintele Klaus Iohannis dacă acest lucru ar duce la detensionarea situaţiei, fiind „prea puţin important” cine face primul pas pentru a avea loc acest dialog instituţional.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Chestionat dacă a vorbit în aceste zile cu preşedintele Klaus Iohannis, prim-ministrul a spus: „Nu am vorbit în aceste zile. Orice lucru în schimb care ar duce la calmarea situaţiei sunt dispus să îl fac. Un dialog instituţional astfel încât totul să reintre în normal".

De asemenea, întrebat dacă se aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să iniţieze dialogul, Sorin Grindeanu a susţinut că îi este „dificil" să răspundă. Despre eventualitatea ca el să facă un pas pentru a discuta cu Iohannis, premierul a spus că orice acţiunea care ar duce la detensionarea situaţiei este bine-venit.

„O să vedem mâine (luni - n.r.) şi o să vă transmit acest lucru. Ceea ce este important e că orice acţiune care duce la detensionarea situaţiei este bine-venit. Prea puţin important cine face primul pas, dar trebuie făcut", subliniat Sorin Grindeanu.

Peste 230.000 de oameni protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, în faţa Palatului Victoria.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza