Grindeanu, după ce Dragnea i-a transmis să se abţină de la comentarii politice: Încep să nu mai înţeleg aceste tensiuni

Grindeanu, după ce Dragnea i-a transmis să se abţină de la comentarii politice: Încep să nu mai înţeleg aceste tensiuni
Premierul Sorin Grindeanu a evitat miercuri să răspundă criticilor la adresa Executivului, venite din partea unor lideri PSD, afirmând că începe să nu mai înţeleagă "aceste tensiuni, care doar par a fi tensiuni".

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

">

"Nu e rolul meu să dau replici. (...) Eu chiar discut foarte mult cu domnul preşedinte Dragnea. Cred că dânsul a clarificat toate aceste aspecte. Eu nu vreau altceva decât să spun că, ceea ce am mai spus, de fapt, că adversarii politici ai PSD sunt în afara partidului, nu în interior", a spus Sorin Grindeanu.

El a ţinut să menţioneze că activează în interiorul PSD de 21 de ani şi că nu este "venit de ieri-de azi" în partid.

"Toate aceste tensiuni, care par a fi tensiuni, încep să nu le mai înţeleg", a adăugat premierul.

Dragnea i-a luat apărarea Gabrielei Firea care "vorbeşte în numele bucureştenilor" şi l-a atenţionat pe Grindeanu să se abţină de la răspunsuri politice

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat marţi, întrebat de schimbul de replici dintre primarul general Gabriela Firea şi premierul Sorin Grindeanu, că Firea are dreptul să îşi spună punctul de vedere, dar premierului i-a cerut să se abţină de la răspunsuri politice.

"Oamenii nu sunt roboţi. Doamna Firea are tot dreptul să îşi exprime punctul de vedere. Doamna Firea vorbeşte în numele bucureştenilor. L-am rugat pe premier să se abţină de la declaraţii politice, pentru că e mai important să se aplece asupra programului de guvernare", a declarat Liviu Dragnea.

Răspunsul vine ca urmare a declaraţiilor primarului general Gabriela Firea, potrivit cărora are o relaţie mai proastă cu Executivul actual decât pe vremea tehnocraţilor.

"Eu am şi nemulţumirile mele personale ca primar general. Legat de reacţia unora dintre membrii Cabinetului la problemele Bucureştiului. Eu dacă solicit sprijin guvernamental nu o fac pentru mine pentru că nu plec acasă cu acele obiective, eu am un mandat de la bucureşteni şi vreau să îl duc la bun sfârşit cu rezultate. Sunt într-adevăr surprinsă că există o reacţie ori înceată, ori de refuz din partea reprezentanţilor unor ministere care pur şi simplu pun în dificultate Primăria Capitalei" a declarat, duminică seară, Gabriela Firea, la Antena 3.

Ulterior, Sorin Grindeanu i-a răspuns, declarând că "adversarii PSD se află în afara partidului".

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza