Gurzău şi Uioreanu, “vedete” TV

Gurzău şi Uioreanu, “vedete” TV
Deputaţii Adrian Gurzău (PDL) şi Horea Uioreanu (PNL) au fost cei mai curtaţi politicieni clujeni de către cele două televiziuni de ştiri: Realitatea şi Antena 3.
O monitorizare a Agenţiei de Rating Politic (ARP) asupra talk-show-urilor posturilor amintite, în intervalul 6 septembrie - 1 octombrie, a evidenţiat doi parlamentari clujeni în topul numărului de apariţii. Astfel, deputatul Adrian Gurzău ocupă locurile 7-8 între politicienii PDL, cu şase apariţii televizate în talk-show-urile consacrate ale celor două televiziuni.

Cu cinci apariţii, deputatul Horea Uioreanu ocupă unul dintre locurile 14-19 între politicienii liberali. Gurzău spune că a mai trecut şi pe la OTV şi TVR, cumulând 11 apariţii televizate în septembrie. La rândul său, Uioreanu susţine că a mai apărut la The Money Channel. Dacă Gurzău afirmă că participările sale la talk-show-uri au avut loc atât în urma unor invitaţii nominale, cât şi ca trimis al partidului, Uioreanu susţine că “în general” a apărut la televizor fiind invitat nominal.


Comenteaza