Guvernul Boc V a ajuns la 9% încredere

Guvernul Boc V a ajuns la 9% încredere
Guvernul Boc V a înregistrat un record negativ absolut în România, fiind primul cabinet, din ultimii 20 de ani, care a ajuns la o cotă de încredere în rândul populaţiei, care se scrie cu o singură cifră, potrivit sociologului clujean Vasile Dâncu.
Dâncu a făcut această declaraţie într-o emisiune televizată şi a invocat o măsurătoare făcută de IRES, institutul pe care îl conduce. El a mai precizat că recenta remaniere guvernamentală nu a produs nici un efect la nivelul opţiunilor politice ale populaţiei.

Aceasta nu este singura “lovitură” recepţionată de premierul clujean. El a fost atacat personal de către fotul ministru al Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu. El a apreciat drept “limitată” capacitatea lui Boc de a înţelege procesele economice, în contextul crizei economice. 

“În ceea ce priveşte capacitatea lui Emil Boc de a înţelege complexitatea economiei româneşti, dificultăţile ei, într-un an de criză, cred că există o limită care e generată de pregătirea domniei sale, de faptul că a fost nevoit să preia economia românească într-un moment de criză. Vorbesc despre o înţelegere limitată într-o perioadă de criză”

Comenteaza