Guvernul se mută o dată pe săptămână la partid. Tăriceanu: Am rezolvat problemele de comunicare între etajul politic şi etajul decizional

Guvernul se mută o dată pe săptămână la partid. Tăriceanu: Am rezolvat problemele de comunicare între etajul politic şi etajul decizional
Preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat luni că problemele de comunicare din interiorul coaliţiei de guvernare au fost rezolvate, fiind stabilite întâlniri săptămânale cu premierul Mihai Tudose şi membrii Cabinetului acestuia.

"Am rezolvat pentru că, aşa cum vă spuneam, am convenit să existe săptămânal o reuniune între structura de decizie politică, adică conducerea partidului şi executiv şi e bine că suntem, în acelaşi timp, şi preşedinţi celor două camere, deci o comunicare între executiv şi legislativ o realizăm în acest fel şi între etajul politic şi etajul decizional , care este executivul", a declarat Tăriceanu la finalul şedinţei coaliţiei.

În şedinţele săptămânale ar urma să fie făcută o evaluare a modului în care deciziile luate sunt implementate atât la nivelul Executivului cât şi la nivelul Legislativului. Tăriceanu a afimat că este "mulţumit" de cum au decurs până în prezent discuţiile cu premierul Mihai Tudose.

"Sunt mulţumit. Observ o preocupare, aşa cum e firesc, de a organiza întâlniri, discuţii bilaterale cu toţi membrii guvernului, urmârind o agendă pe care ne-a şi prezentat-o. Observ o preocupare şi urmărire a modului în care funcţionează bugetul, adică încasări, cheltuieli.", a mai spus Tăriceanu.

 

Comenteaza