Guvernul Tudose depune jurământul la Cotroceni/ Mergem să preluăm Guvernul nu să ne certăm VIDEO

Guvernul Tudose depune jurământul la Cotroceni/ Mergem să preluăm Guvernul nu să ne certăm VIDEO
Cabinetul condus de Mihai Tudose depune jurământul la Palatul Cotroceni, după ce Parlamentul a dat votul de încredere, 275 de voturi fiind în favoarea noului Executiv.

Cei 26 de miniştri depun pe rând jurământul.

 

Tudose: După jurământ mă voi duce la Palatul Victoria; Mergem să preluăm Guvernul nu să ne certăm

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, că după jurământul de la Cotroceni va merge la Palatul Victoria pentru a prelua guvernarea de la fostul şef al Executivului Sorin Grindeanu.

"Astăzi după jurământ mă voi duce la Palatul Victoria pentru acest act de predare-primire. Începând cu seara aceasta până mâine dimineaţă la ora 09:00 toată lumea trebuie să fie la muncă. Mergem să preluăm Guvernul nu să ne certăm, să ne jucăm", a declarat Mihai Tudose, întrebat dacă va lămuri cu Sorin Grindeanu problema Fondului Suveran de Investiţii.

Noul Guvern Tudose a primit astăzi votul de învestitură în Parlament. Vechii şi noii miniştri au fost audiaţi în procedură rapidă şi au fost validaţi de comisii. UDMR a anunţat că va susţine la vot noul guvern. Schimbări majore au intrevenit în programul de guvernare care vor afecta mediul de business, astfel încât din ianuarie 2018 impozitul pe profit va fi aplicat pe cifra de afaceri.

 

 

Comenteaza